Comentarios: 21
 • #21

  Biel Gonzàlez 2nE (lunes, 03 abril 2017 17:56)

  Hola aquesta formació de mediadors m'ha agradat bastant més que la primera ja que en aquesta varem fer uns quants jocs. Una de les coses que també em va agradar bastant va ser l'activitat de l'historia perque la vaig començer jo i vaig quedar sorprés de com canviava l'historia. Aquesta activitat em va agradar tant sobretot perque una vegada am va passar una cosa i el rumor va correr i la historia del final era completament diferent al que mavia passat realment.
  GRACIES!!
 • #20

  Aina1rD (jueves, 16 febrero 2017 15:24)

  La segona mediació me va agradar un poc més que la primera.
  M'ho vaig passar super bé, he fet més amics i conegut més gent gràcies a les formacions de mediació.
  En aquestes formacions he aprés moltes coses i esper que hem servesqui per algún dia.

  GRÀCIES

 • #19

  Adrià Torcal 1rC (domingo, 12 febrero 2017 23:29)

  Hola!!! Per jo aquesta 2a formació de mediació hem va agradar molt, perquè vaig aprendre moltes coses. De les tantes coses que vaig aprendre, a continuació escriuré les que em van agradar i destacar més. El que vaig aprendre va ser l'explicació de cada pas per fer una mediació i també vaig aprendre amb qui he de confiar i amb qui no, mitjançant l'activitat amb el mocador tapat.
  Gràcies.

 • #18

  Catalina Amer (sábado, 11 febrero 2017 11:49)

  El que he apres en la segona funcio de mediació ha estat en confiar en els altres i les parts de la mediació

 • #17

  Mª Pilar Peralta Salom 1rF (jueves, 09 febrero 2017 19:55)

  En aquesta darrera formació de mediació he après, a veure conflictes de diferents punts de vista, també he après les parts d' una mediació. Vull destacar l'activitat que hem feta de anar pel centre amb els ulls tancats i amb la guía d'un company ,que potser conesquessím o no, he observat que hi havia gent que confiava molt poc o massa.

 • #16

  Laia 1C (miércoles, 08 febrero 2017 20:18)

  Aquesta sesió a estat molt divertida hi he pogut aprendre moltes coses noves i més.

 • #15

  Roger (miércoles, 08 febrero 2017 18:30)

  M'está agradant molt aquest curs i pens que pot ser util per al nostre futur gracies per haber-lo iniciat

 • #14

  Marina (miércoles, 08 febrero 2017 18:11)

  Ma agradat molt estar aquesta tarda a l'institut i no he passat molt be

 • #13

  Suri 1rE (miércoles, 08 febrero 2017 17:46)

  En aquesta mediació he apres a tenir mes cconfiaça dins el grup

 • #12

  Maria Antònia oliver (jueves, 19 febrero 2015 16:35)

  Acab de veure el vídeo de la mediació entre el Nil i la Laia i m'ha agradat molt! De veres que ja tenc ganes de començar a fer feina, participar en alguna mediació i poder ajudar a la gent a resoldre els seus conflictes. De fet, i va sortir en alguns dels comentaris de la darrera sessió, que molts dels participants ja hem intentat posar en pràctica algunes de les tècniques o consells que hem practicat al llarg de la formació, en petites disputes domèstiques o del dia a dia, de manera inconscient, automàtica. Això vol dir que hem fet bona feina, que anam per bon camí!
  I per acabar donar l'enhorabona a tots els participants! Som un gran equip!!!!!

 • #11

  Clara Barceló (miércoles, 11 febrero 2015 11:34)

  Realment, tots hem vengut a mediació sabent per a què serveix; per a resoldre conflictes. Però, quan un ja sap de què va això, quan ha fet sessions de mediació i n'ha vist els resultats, sap què és realment la mediació: la capacitat d'una persona d'humanitzar a les altres mitjançant les seves paraules i les dels mediants. És transformar un "ha ocorregut aquest problema" a "per què ha ocorregut?". És transformar els mediants en una sola persona durant uns segons, per a que vegin el que senten i ho analitzin. Mediar, sincerament, és un gran invent per fer-nos tots iguals.

 • #10

  tomeu tineo (miércoles, 04 febrero 2015 20:51)

  El que més m'agradat ha estat veure els diferents punts de vista dels afectats per el conflicte. El curs és molt interessant. Estic content de participar-hi , i amb ganes de fer la meva primera mediació.

 • #9

  Maria Quintana Rosselló (miércoles, 04 febrero 2015 10:45)

  Aquestes sesions son super divertides, m' encanten

 • #8

  Diego González Cuervo (martes, 03 febrero 2015 20:46)

  Fins ara, totes les sessions de mediació han estat molt entretingudes i carregades de riures i bons moments, tractes amb molts nens, nenes i professorat. A més puc dir amb gran satisfacció que tots ells són grans persones i tenen una personalitat molt carismàtica. Crec que d'aquestes classes tan productives van a sortir moltes coses bones !

 • #7

  Queralt Arrufat Vilà (domingo, 01 febrero 2015 19:10)

  M'encanta el servei de mediació. A part de que aprenem coses noves, també creixem a nivell personal

 • #6

  Maria Antònia Mateu (viernes, 30 enero 2015 17:52)


  Crec que les sessions de mediació han estat molt divertides, encara que la primera la vaig trobar un poc llarga. Pens que aquesta formació ens serà molt útil per ajudar als altres i ajudar-mos a nosaltres mateixos. Esper amb ganes la pròxima reunió per fer jocs i aprendre coses noves.

 • #5

  Nuria Herraiz gordiola (viernes, 30 enero 2015 17:14)

  Aquest curset de mediacio m'agrada molt , ara se que hi ha diferentes formes de resoldre problemes , també se que es mes fácil o mes difícil parlar segnos de la manera que t'escoltin

 • #4

  Dalila Wratschko Daghigh-nia (jueves, 29 enero 2015 16:00)

  M'han agradat les dues sessions i les activitats que hem fet per comprendre el concepte han estat molt divertides. M'he adonat de que de vegades hi ha gent que necessita xerrar i de que l'altre persona no li deixa, fent que la persona que necessita xerrar es senti malament. I aixó és una cosa que trop que s'hauria de canviar.

 • #3

  Laura Jiménez Guasp (martes, 27 enero 2015 17:13)

  Aquestes dues sessions de mediació han estat molt interessants però em va agradar més la segona pels exercicis que vam fer de saber escoltar perquè em va ajudar molt a veure quan és més difícil i quan més fàcil parlar-li a una persona i tot depèn de com t'escolti.

 • #2

  Anabel Gonzàlez Vallés (martes, 20 enero 2015 18:15)

  Participar en aquestes sessions de formació està sent molt gratificant pel simple fet de veure les grans aportacions dels alumnes. És un autèntic plaer escoltar el grau tan elevat de reflexió que activen durant les sessions. Esper que això segueix almenys al mateix nivell.

 • #1

  margalida llabres miralles (lunes, 19 enero 2015 16:59)

  el que més m'ha agradat ha estat la forma que hem apres de veure els difenents punts de vista que hi ha a un conflicte i comprendre-los